Entitat o Associació

Aquest formulari està pensat per a les entitats o associacions que es volen adherir al manifest. Per tant, ompliu-lo només si ho feu com a iniciativa col·lectiva.

Dades de la vostre entitat

ADHESIÓ AL MANIFEST

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA com a entitat impulsora del manifest "L'ACORD QUE VOLEM: LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYA", informa que al complimentar aquest formulari accepteu formar part de les entitats que s’adhereixen a aquest manifest. En relació a les dades de caràcter personal facilitades, l’ANC com a responsable del tractament informa que només les tractarà en relació a l’entitat que representa el titular. I informa que podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades personals com a representant de l’entitat registrada per a la gestió de l’adhesió al manifest "L'ACORD QUE VOLEM: LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYA", i confirmo que coneixem i acceptem el contingut del manifest "L'ACORD QUE VOLEM: LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYA". També accepto rebre informació durant la precampanya i la campanya de les diferents eleccions que tinguin lloc a Catalunya en relació amb el posicionament de les diferents candidatures respecte al manifest signat, i durant la legislatura rebre informes de fiscalització dels electes respecte a la seva activitat com a representants escollits..


He llegit i acceptoADHESIÓ AL MANIFEST

Accepto rebre comunicacions sobre les activitats i esdeveniments organitzats o en els que participa l’ANC.


Accepto