Dades personals

ADHESIÓ AL MANIFEST

L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA, com a responsable del tractament, tractarà les vostres dades amb la finalitat d'adhesió al manifest "ALCEM-NOS: PER LA REPÚBLICA DELS DRETS SOCIALS", així com al registre de simpatitzant, si ho accepteu. Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades personals per a la gestió de l'adhesió al manifest “ALCEM-NOS: PER LA REPÚBLICA DELS DRETS SOCIALS”, i confirmo que conec i accepto el contingut del manifest “ALCEM-NOS: PER LA REPÚBLICA DELS DRETS SOCIALS”.


He llegit i acceptoVull registrar-me com a simpatitzant de l'ANC. He llegit i accepto la política de privacitat i autoritzo l'ANC a tractar les meves dades amb aquesta finalitat. Així mateix, accepto rebre comunicacions sobre les activitats i esdeveniments que organitza o en què participa l'ANC.


Vull registrar-me com a simpatitzant